Öppettider

Cyklar

Vi erbjuder cyklar från några av världens ledande cykeltillverkare (Focus, Giant och Scott), dessutom säljer vi standard och barncyklar från Svenska Marvil/Solhaga. Av förklarliga skäl kan vi inte ha alla modeller och storlekar i butiken, vi har istället valt ut de mest eftertraktade modellerna och storlekarna från respektive leverantör. Om vi inte har den cykel du letar efter på lager beställer vi givetvis hem den modell du är intresserad av.

Klicka på logotyperna för att besöka respektive tillverkares hemsida.

focus_logo_4c

Focus är ett Tyskt företag som tillverkar montainbikes, racercyklar, triathloncyklar, hybrider, cykelcross och elcyklar av högsta kvallitet.

 

kalkhoff_logo

Kalkhoff är även det ett Tyskt företag som tillverkar standardcyklar, hybrider, juniorcyklar och har ett av marknadens bredaste sortiment av elcyklar.

 

Giant Logo

Giant är världens största cykeltillverkare! Giant erbjuder alla typer av cyklar, allt ifrån racercyklar till elcyklar.

 

Scott_logo_03_or

Scott har ett komplett utbud av cyklar för alla ändamål, vare sig du vill ha en cykel att cykla till och från jobbet eller en högteknologisk tävlingscykel.

 

marvil

Marvil erbjuder ett brett sortiment av junior och barncyklar till förmånliga priser. Solhaga är namnet på Marvil´s populära standardcyklar. Solhaga-cyklarna är okomplicerade brukscyklar till ett bra pris!